Vilten van paddestoelen sleutelhangers

Nepal Claudia en Linda met kinderen op creche

claudia ne Linda met groep vrouwen Nepal

Jansje Design

Jansje Design label
Sinds 2014 verkopen we ons eigen Jansje Design label. De producten worden Fair Trade met de hand en met hart en ziel gemaakt in Nepal. We ontwerpen de producten in nauwe samenwerking met onze leveranciers. De producten zijn handgemaakt van natuurlijke materialen. In februari 2014 zijn we voor het eerst naar Nepal gegaan voor de Jansje Design producten. In 2015 zijn we begonnen met de verkoop van de producten in de winkel, de webshop en groothandel. Om onze producten een écht Jansje gevoel te geven, ontwerpen we zelf. Zo zijn de huisjes op de toilettassen getekend door medewerkers van Jansje en daarna in Nepal gezeefdrukt op stof.

Creëren van werk
Met de productie en verkoop van Fair Trade Jansje Design producten creëren we werk voor onze leveranciers in Nepal. Na drie jaar kunnen we zeggen dat we een duurzame relatie hebben opgebouwd en daarmee continuïteit in de samenwerking. Hierdoor hebben onze leveranciers meer zekerheid op een vast inkomen.

Fair Trade
We werken uitsluitend met Fair Trade organisaties. Wij vinden een plezierige en langdurige relatie met onze leveranciers heel belangrijk. We bezoeken zelf de werkplaatsen waar de producten gemaakt worden. We leren de mensen kennen en zien of er met plezier en onder goede omstandigheden wordt gewerkt. Alle producten worden met liefde en met de hand gemaakt, wat veel tijd kost. Hierdoor is ieder product uniek en bijzonder. De producten worden gemaakt in ateliers waar voornamelijk vrouwen werken, waarvan een deel met een beperking. Zij verdienen een eerlijk loon en hebben hierdoor een beter leven voor hun gezin en kunnen de kinderen naar school laten gaan.

Duurzame materialen
Voor de Jansje Design producten kiezen we bewust voor 100% natuurlijke materialen. Alles wordt gemaakt van katoen, wol, koper, metaal, papier en leer, allemaal duurzame materialen die te recyclen zijn. Zorg voor het milieu en de toekomst zijn belangrijk bij het maken van onze producten. Met de verkoop van Jansje Design producten in de winkel, de webshop en de groothandel hopen we op steeds meer werk voor de mensen hier en in Nepal. Eerlijke handel, dat is waar Jansje voor staat. Met ons eigen Jansje Design label zetten we een nieuwe stap in de toekomst van Jansje.

Bent u geïnteresseerd in de verkoop van onze producten bij u in de winkel?

Of kent u een leuke winkel die u heel geschikt vindt om de Jansje design producten te verkopen?
Laat het ons weten. Neem voor meer informatie contact op met Linda Dijkslag. Mail of bel ons op tel. 023-54 22 752.